Artis Malaysia Seksi 2011 | fasihah.com


October 6, 2011

Artis Malaysia Seksi 2011

Bukan entri berbaur lucah atau entri menghina ataupun entri mengutuk. Bukan bukan bukan. Cuma, bila nak search sesuatu yang tak elok, aku rasa, kita dah terjurumus kepada 2 benda.

  1. Menambah dosa atau menzalimi diri sendiri.
  2. Menambah dosa kepada si pelaku pada masa yang sama.

Tak ke macam tu? Contoh, bila kita membunuh, orang pertama kat dunia yang melakukan pembunuhan, dia menerima dosa atas pembunuhan yang dilakukan orang lain selepas dia. 

Artis Malaysia Seksi 2011

Hmm, so kalau kita cari ni lah kan. Kita tolong promote orang seksi lah kan? Kita tolong tayangkan gambar seksi dia.


Cari kat blog ni, tak jumpa lah. Maaf. Sebab nanti aku pun kena hitung sekali. Aku pun musykil kenapa lah masuk kat blog aku ni?


p/s: seboleh mungkin nak jaga isi kandungan blog ini. Kbai. Nak gi kelas.

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

10 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

bnyak sgt retis seksi lam ni kot hehehe

aimie amalina said...

hehheheeh
pelik2 je keyword dlm belog seha ni
hehehehe
gud2..bags nye niat seha =]

Anum said...

belajar rajin2

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

blog akak pun takda.citer artis pun takda..sori lah klu ada yg cari mmg tak jumpa.

JIJI YU said...

bviase le tu,kot2 ada words2 yg kita guna..retis ke sepatah..pon jadi gak

Qaseh dalia adelia said...

sape cari tu ... nak kene piat telinga ni ..

Mya said...

betul. sesetengah orang mancari traffic dengan isu sebegini. exploitation.

Sunah Sakura said...

huhuu...tak tengok keywords angah lagi...

Hamba Ilahi said...

bawah tu plak ada arahan suruh buat kerja tak elok..
teruk betul la blog cik seha ni..

Hamba Ilahi said...

kat bawah tu ada keyword suruh rogol..lagi teruk tu