Stanza Cinta Episod 13 Akhir | Download Link | fasihah.com


October 2, 2011

Stanza Cinta Episod 13 Akhir | Download Link

Salam semua. Dah tengok dah episod terakhir Stanza Cinta Tv3 hari ni? Sedih. Sedih. Sebab Irfan meninggal last tu.


Jadi buat penonton yang tidak berpeluang menonton Stanza Cinta tadi. Bolehlah download. :) 



Kalau nak download daripada Episod 1, Nak download lagu tema, boleh terus ke SINI.

Untuk membeli Novel Stanza Cinta secara online, boleh terus ke SINI. InsyaAllah urusan untuk mendapatkan online di sini lebih cepat kerana anda akan berurusan terus dengan penulis novel tersebut.



Sehebat mana pun kamu merancang kehidupan tp sebenarnya hidup kamu telah dirancang olehNya.

 
OST Stanza Cinta : Antara Kita by Jed Madela ft Nikki Palikat



"Aku sukai penyakit kerana ia menjadi penebus dosa-dosaku, dan aku suka miskin kerana menyebabkan tawaduk kepada Tuhanku, dan aku suka mati kerana rindu Tuhanku." 
(Abu Darda')

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

5 comments:

::blog anak jawer:: said...

irfan meninggal ke... rugi nye lama dah tak tgk citer ni... nak download berjam plak menunggu nye...hais...

aimie amalina said...

=(
nangis utk kebape kali ntah
sebb bce novel dulu
huuuu

ron said...

free download Stanza Cinta full episod di http://papankekunciku.blogspot.com/2011/06/free-download-stanza-cintaepisod1.html

Mya said...

sedih :'(

Lia Lomi said...

memang sedih sengsangat..wuwuwu.. :'(