Hebatnya Dia!! | fasihah.com


October 18, 2011

Hebatnya Dia!!

Cuba bayangkan. Hari ni ada kuiz. Hari ni nak submit report. Hari ni ada presentation. Semuanya dalam 1 hari. Kelas lagi. Hari ni juga kena hantar assignment. Rasa nak gila. Tapi bila fikir balik.. Ada orang yang lebih sibuk. Tapi dia tenang je kan?


Aku nak jadi macam tu. Tapi perlukan motivasi yang sangat tinggi.


Semester ni aku mulakan dengan beberapa kegagalan. Aku sendiri rasanya belum mampu memotivasikan diri dengan seoptimum yang mungkin.


After all.. Bendanya mudah.


Walau jatuh menyembah bumi sekalipun. Masuk bawah tanah sekalipun. Allah tahu apa yang terbaik untuk kita. Dan kita patutnya tidak mudah berputus asa. Kan? Itu ujian.


Dont be sad seha. Dont be sad my dear friends. Move forward.


Work harder!


P/s: jelesnya bila ada orang dapat score. Hebatnya dia.
Published with Blogger-droid v1.7.4

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

7 comments:

Nini Hartini said...

xsemua org ada kekuatan mcm ni. klu akk kan, bila kena buat keje dlm 1 masa mmg akn blur-tension. hehe..tgh hubby busy cmne pn cool je lg..

JIJI YU said...

sumer ke na tgk mentaliti dan set balik

sergeant keroro said...

mentaliti tu kena kuat :P

aimie amalina said...

weeee
u can tooo gal!
go !
go gal!
weeeeee...chayok2
tuhan itu tahu yg terbaik buat kite kan!

Lia Lomi said...

dulu masa sekolah pun merasa sebegitu..

Qaseh dalia adelia said...

dun give up

Ardini Humaira said...

aaa insaf dni.. hari ni dni ado dua test, 3kelas.. nak tabahkan hati jugak