Presentation a.k.a Pembentangan | fasihah.com


October 19, 2011

Presentation a.k.a Pembentangan

Afternoon people! Suda makan? Semoga hari ni kalian punya hari yang lebih baik daripada semalam.


Fuhh. Lepas 1 kuiz. Commercial law. Baca tu rasanya senang nak faham, tapi kompius. Camana tu?? Huhu Akhirnya end up with confusion, plus tambah la lagi kekompiusan untuk tanda true or false.


Haha tak kisahla. Dah lepas pun. Sat lagi nak present plak. Aii tak bersedia sangat ni. Habisla..


I hate presentation!! Saya kan pemalu. Huhu


Semoga presentation nanti tak ada heart attack ke semput tengah jalan ke kan.. Biar lancar. Amin...



P/s: jom jadi orang yang suka buat presentation kat depan kelas. No worries. Just make it as fun as possible. Hehe
Published with Blogger-droid v1.7.4

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

2 comments:

Anum said...

kalau dapat buat mesti best

aimie amalina said...

weeeeee
wish u oll d bessttt =]