SUPER AWESOME VIDEO..ke super awesome proposal? | fasihah.com


December 19, 2011

SUPER AWESOME VIDEO..ke super awesome proposal?

Ramai gila orang share video ni. Saya tahu, ramai yang teringin nak dapat proposal macam dia kan? Proposal siap dengan DSLR. Pakej lengkap pemberian wishlist! waa, ohsem saangat. Ramai kawan-kawan perempuan saya share. Tadi dalam kelas ramai yang sebut-sebut pasal video ni. Sampai ada yang sangat teruja sebab umur dah cecah 20-an. hehe Lawak kan. Itu menunjukkan video ni sangat inspiring! 


Inspiring buat manusia macam saya dan kawan-kawan saya. TERUJA. TERHARU. and WOW!!


Tak perlu ulas panjang-panjang, tengok je lah video ni, saya dengar-dengar dia ni satu U dengan saya. Terasa SWEET lebih sikit. hehe


Tak payah cakap banyak, meh tengok meh. 


I've been proposed & I'm engaged! :D




Tapi kan, tapi kan, still ada mulut-mulut yang tak puas hati. Itulah, mulut manusia ni tak boleh tutup. Ada yang sibuk dengan kealimannya mengatakan, bertunang kena rahsiakan, siap tu ada kata, tak islamik lah, ada yang kata, apalah buat video nanti kalau putus di tengah jalan macam mana?


Hai..manusia..


Itulah, susah kalau nak puaskan hati manusia...


Saya rasa ini satu contoh yang baik bila mana, mereka bertunang tanpa bercouple dahulu. 


Boleh tak, instead of kau sibuk nak cakap nanti dorang putus ke apa, better kita encourage depa dua orang ni menikah. Lagii SUPER AWESOME kan?
Bagi saya, mereka yang mengutuk itu, tak lebih mereka jeles sebenarnya. ^^

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

5 comments:

Tea said...

mmg x puas hatiiii.... sbb x dpt tgk pun vc tu... maxis sux

fairuz said...

lu memang bikin gua panas je kan tukang buat video ni?? gua nak jugak dslr freeee aaaaaaaaaaaa >.<

ridzuan sujari said...

haha... best lah video tu fasihah..
untunglah.. dslr free,,, hehe

siti kektus said...

hehehe. dah tengok juga. sangat sweet. =)

Cik Lia Lomi said...

belum tengok lagi, mereka tu jeles leteuuu..kenapa tak doakan kebahagiaannya sahaja dari mendoakan yang bukan-bukan, kan?, kan?, kan?.