Pelajar Cemerlanglah Sangat! | fasihah.com


December 2, 2011

Pelajar Cemerlanglah Sangat!

Tika orang lain sedang lena tidur berpelukan bantal berlapikkan tilam empuk berselimutkan comforter hangat. Aku di sini masih bekerja keras untuk 2 test esok hari. Adehh baru lah nama student u kan? Tak bz bukan student u lah namanya kan?


Esok pagi paper Decision Making Control.. Case study je. JE lah sangat. Macam dah hebat sangat nak buat analisis.


Petang test Company Accounting. Tengah study FRS ni laaa untuk petang nye test.


Yang seronoknyaaa habis test kena prepare barang modul untuk program 2hari di Bagan Lalang. Malam Sabtu bertolak. Terbaik. Bila entah nak dapat rehat yang sebenar.


Apapun..cool je seha. Cool. Kita tak boleh nak jadi yang terbaik untuk manusia. Tapi kita boleh cuba jadi yang terbaik sebagai hamba Allah.


Betulkan niat dan teruskan melangkah. Ini semua ujian yang memang perlu ditempuhi.
Published with Blogger-droid v1.7.4

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

11 comments:

Hansyirah Takezur said...

all d best test kak! :)

blog-tips-kurus said...

student Akuntasi kah??
All the best bebeh! :-)

chEntA said...

goodluck and all da best!

Anum said...

insyaallah

starzieti said...

gud luck ! :D

SoLy SoLicious said...

waahh..gitu... cool ! btw gud luck ye

nazira said...

gud luck..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

syarifahsidrus said...

semoga berjaya =)

Cik Lia Lomi said...

Lia jadi rajin bila kerja last minute..hehehe..mestilah rajin dah kena buat tergesa-gesa, makan atau minum belakang cerita..hehehe

insyaallah akan ada waktu rehatnya nanti..heheh bila dah berjaya baru ada rasa rehat tu..hehehe

Suhaili Sarif said...

all d best yang
study bebetul2 ya...hihi
pastu leh celebrate..hehe

fRaMe+LenSeS said...

nadh suka quote ni.
"Cool. Kita tak boleh nak jadi yang terbaik untuk manusia. Tapi kita boleh cuba jadi yang terbaik sebagai hamba Allah. "