Nuffnang Takut Dengan Blogger Traffik Tinggi Ke? | fasihah.com


April 23, 2011

Nuffnang Takut Dengan Blogger Traffik Tinggi Ke?

Assalamualaikum semua! Oh my beloved readers and fellow friends! Happy Saturday! Cuti-cuti macam ni, dapat berjalan makan angin, seronok kan? Tambah kalau dengan keluarga tercinta. Orang-orang yang tersayang lah katakan.. Ye dak? 

Siapa tak suka cuti? Kalau tak suka, habaq mai na.. Ramai lagi orang yang nak cuti tak dapat bercuti. Macam tentera yang perlu berkorban cuti demi keselamatan negara tu. Kita patut berterima kasih pada mereka. Jadi bersyukurlah bila kita diberi kesempatan untuk bercuti. :)

Ok, go straight don't belok-belok. Ok sebelum itu. Ini entri autopost. Tuan Tanah pepagi lagi dah keluar rumah. Dengar kata nak pergi Korea Plaza! haa tuan tanah pun nak bercuti juga, tak kan korang sahaja yang nak bercuti! Jelous lah I der..

Tanpa melengahkan masa, teringat Saudara Izamir Ridzwan ada mengatakan bahawa Nuffnang dah lama tak berikan BE kepada dia. (sebelum menggunakan Advertlets) and menurut beliau, sebab itu ramai blogger yang traffik boleh katakan hebat lah everyday, mereka beralih arah. Ada yang ke Innity, ada yang ke Advertlets, ada yang masih  setia. Ok, FS tak ada tukar-tukar. Sebab traffik FS tak tinggi. hehehe

So, ingat tak? hari tu masa FS sibuk dengan peperiksaan akhir semester, FS tak update blog lebih 3hari tau! No new entry! Tak sempat nak online! But, u know what happen? I got a BE! ahhaaa Tetiba terus teringatlah kat IR terasa macam, ya, benar apa ayng diperkatakannya! haha

Adehh..terpulanglah korang nak menghakimi perkara ini ye. FS tak ada nak mengipas siapa-siapa pun. Itu semua hak individu untuk memilih. Benar bukan? Jadi pilihan terletak di tangan kita! :)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

12 comments:

Mutiara Bernilai said...

along xde pon join bende2 alah tu.
tak pandai. ahaha..

eit, dah cuti kan?jum jupe!

CIK TOM said...

cik tom rs setuju je dgn pndpt ir yg mmg nuffnang xsuke blog trafik tinggi skang dan pilih bulu..heee

^^Sum-one Wit Sum-tin^^ said...

wahh...korea plaza? kat mne? huhu

::blog anak jawer:: said...

sejak ahir2 ni,en nufnang pn rajin gak bg AJ BE.. Kire nufnang masih syg AJ lg la ni...hehe

Sunah Mohammad said...

takpelah nuffnang...ang tak bagi BE pun i tetap setia....ahaha~

Qaseh dalia adelia said...

HEHE .. ALHAMDULILLAH REZEKI TU .. KITA TAK MENJANGKA KAN ..

FasiHaH SupiaN said...

@Mutiara Bernilai along! org x kat gombak..camne nak jumpe....huhuhu

FasiHaH SupiaN said...

@CIK TOM aiii cik tom pun sokong IR gak??hehehe

FasiHaH SupiaN said...

@^^Sum-one Wit Sum-tin^^ ok, nanti FS buat entri tentang korea plaza ye dear ;)

FasiHaH SupiaN said...

@::blog anak jawer:: bagus ler gitu AJ....FS ni...xdop apo nak harap aih...heheh

FasiHaH SupiaN said...

@Sunah Mohammad hehehe tahu xpa angah ;)

FasiHaH SupiaN said...

@Qaseh dalia adelia hehehe betul tu Qaseh! :)