Yeay! Blog Makin Meriah Dengan Kemunculannya! | fasihah.com


April 25, 2011

Yeay! Blog Makin Meriah Dengan Kemunculannya!

Assalamualaikum dan selamat pagi to all my beloved readers! Hiyaaa. fuhh sunyi sepi hari Isnin kayak gini. Semua dah went to school, went to work and tak lupa parents pergi menziarahi orang meninggal. Setiap yang hidup pasti mati. Oklah, kita pagi-pagi isnin macam ni, kalau tengok benda yang comel-comel barulah segar kan? ha, nah, cuci mata dulu!

Selamat memulakan minggu baru hari ini dengan senyuman seindah suria! :)
 pesanan khas ini dibawakan kepada anda oleh DARLIE.


Ok lah, entri malam tadi ada yang tak faham ea sal PROJECTION vs PERCEPTION tu? haha Ok, tuan Tanah pun tak faham. hehehe 1st time baca memang faham, 2nd time baca, BLUR. Ok, nantilah aku cuba faham-fahamkan.


Nampak tak? Nampak tak? Ish..tak nampak ke? Ok, blog Kumbang ada 2 jiran baru okeh! Hehehe Dua-dua lelaki, 2 kumbang lelaki merebut seekor kumbang betina gitu! Ciss perasan! Tak lah, ini kami bersepakat, tiba-tiba kesepakatan yang terjalain jadi double pula. Hah dah, aku tak tahu aku merepek apa. Nak dijadikan cerita......


Jom! pergi blog teristimewa! Yey! Jiran aku LAWYER! siapa berani nak cari pasal dengan aku? Aku saman, LAWYER sebelah je OK!



Ok, kejap-kejap. Lagi 1 orang jiran. Yang ni baik punya. Indonesia punya kacukan serta keturunan sik! Jangan berani-berani nak lawan dia, Anak Jati Jawa ni.. alamak. AJ, header mana header?? tak apa, korang singgah je, apa boleh aku nak kata? blog nib memang............pergh...singah2.hehe




Ok, done sesi memperkenalkan jiran! korang dah breakfast? FS dah..tengah kemas umah ni. TETT! padahal online, yeaa..nak kemas ni. daa, sat gi kite jumpa semula :) Shhht..FEDTRI nak kawen da? ahh..melepas aku...

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

10 comments:

Salim Harmanain said...

ehh...bile mase saye jadi lawyer FS ni ??? hehehe ak abis blaja pun lg la.. :P

::blog anak jawer:: said...

hehe... AJ mmg xde header... sje je nk simple2... he2... selamat berjiran...:8)

FasiHaH SupiaN said...

@Salim Harmanain ala nanti habis belajar nanti jadi lawyer lah tu...kan salim kan.hehehehe

FasiHaH SupiaN said...

@::blog anak jawer:: AJ, wat lah header...lagi cool ;)

HonEyBuNNy said...

nak terjah la....

ngeh3...***blog ila pun xde header....;-(

CIK TOM said...

cik tom nak cuba terjah la jiran fas...huhu..

pstt jom join giveaways cik tom...1st time buat ni..

Budak Botak said...

he3, byk jiran dia....

Entry terbaru Tempat Tinggal Kanak2 Di Seluruh Dunia... (",)

FasiHaH SupiaN said...

@HonEyBuNNy hehehe xde gak ea? ala...xpenting pun kot?;)

FasiHaH SupiaN said...

@CIK TOM insyaAllah memang nak join, tunggu awal mei nanti...hehe tak nak awal2 sgt.hehehe

FasiHaH SupiaN said...

@Budak Botak sebenarnya sorg je memula dak botak, sekali tu, lg sorg melamar gak.hehehehe