Senarai Kedai Yang Menerima Voucher Buku 1 Malaysia | fasihah.com


January 20, 2012

Senarai Kedai Yang Menerima Voucher Buku 1 Malaysia

Ramai kan kawan-kawan yang dapat voucher buku 1 Malaysia? RM200 lagi tu! Gunakanlah sebaiknya. Beli buku-buku dan alatan yang berfaedah dan bermanfaat. Kalau dah beli, jangan buat perhiasan je pulak! Baca, baca dan baca. ;)


So, kat mana boleh guna?


1. Syamoz Sdn Bhd

2. Sykt Muda Osman Sdn Bhd

3. BN Supplies & Trading

4. Dynamik

5. Popular Bookstore

6. Boarders

7. Arena Ilmu

8. A/C Book Sdn Bhd

9. Syarikat My Bookstore Sdn Bhd (buku terbitan UNIMAS sahaja dengan potongan 10%)

10. Uniworld Bookstore (Kota Samarahan) (buku terbitan UNIMAS sahaja dengan potongan 10%)

11. MPH

12. Kinokuniya

13. PTS

14. Kedai/koperasi universiti korang yang mengambil bahagian

Ape tunggu lagi? Sebelum expired, baik cepat-cepat guna. Yang belum ambil tu, cepat-cepat ambil daripada pihak universiti masing-masing! :)

Sumber: Budakbotak

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

15 comments:

Siti Safiyyah said...

kan best kalau ada popular ke mph kat tempat ss ni.. boleh jugak nak usha2 novel.. hihihi

norinaomar said...

untungnya korang..
novel pun boleh beli lah kan?

Syafiqah Arina said...

cari buku2 yg bermanfaat utk rohani yg lebih baik.

jemput singgah:
http://syafiqaharina.blogspot.com

Syafiqah Arina said...
This comment has been removed by the author.
Iffah Afeefah said...

xde baucer

werk

Cik Aqilah Wardah said...

winkwink!

voucher trtinggal kat u.. sekian.. :(

syarifahsidrus said...

baru guna RM 50. heee :)

FasiHaH SupiaN said...

@Siti Safiyyahss kuar lah jauh sikit.hehe

FasiHaH SupiaN said...

@norinaomaraah kak,boleh saangat novel tu.haha

FasiHaH SupiaN said...

@Syafiqah Arinaterima kasih!

FasiHaH SupiaN said...

@Iffah Afeefahxde? ciannn hehe

FasiHaH SupiaN said...

@Cik Aqilah Wardahlagi sorg...kesiannnn :)

FasiHaH SupiaN said...

@syarifahsidrusblum guna lagi!hehe

Tea said...

Rase nak amik diploma jer dpt tau ade ni.. Hmmm boleh ke? Layak ker?

Anonymous said...

Saya guna voucher RM200 beli CD kat Popular Bookstores :)