Fakta Berkaitan Seorang Mahasiswa | fasihah.com


January 12, 2012

Fakta Berkaitan Seorang Mahasiswa

Mereka merupakan golongan bijak terpelajar.


Kerana apa mereka hebat?


Sebab.. Kalau esok ada paper, automatically 1 buku teks boleh habis cover.


Tak ke rasa hebat?hehe


Lagi?


Mereka hebat bila esok kena submit assignment,automatik nya malam tu boleh je nak siapkan report bermuka-muka.


Lagi?


Faktanya. Kat mana-mana kedai berhampiran kampus akan mengalami masalah kehabisan stok Nescafe. Macam kat asrama saya. Hehe


Ubat stay up?


Apepun. Tak apa. Saya pun pelajar. Macam tak biasa kan? ;)


Published with Blogger-droid v2.0.3

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

9 comments:

.........cP~ said...

Hahaha. Memang hebat. Saya pun pernah stay up sampai pagi sedangkan selama ni tengok jam pukul 12 je automatik ngantuk. Bila esoknya nak exam fuh..sengkang mata.

Muslimah Optimis said...

heheheheh... tepat sekali.. pernah melaluinya

Tea said...

kehebatan yg sebenar apabila sudah punya karier nanti...

Cik Aqilah Wardah said...

hahaha.. saya??
smua di atas.. agugugugu~

Siti Safiyyah said...

hahaha setuju sangat bab habiskan satu buku dalam satu malam tu. keh keh keh

aimie amalina said...

kekekkekeke
aduhaaaii
rindu nak wat keje2 gile tu balik :p

Iffah Afeefah said...

erk sepruh betul bg akk

Cik Pulau said...

ok fine.. terasa okey...
hahaha

Model Busana Muslim Murah said...

tulisan yang baik untuk di simak,,nice post