Rasa Lebih Tenang #Result Oh Result | fasihah.com


January 31, 2012

Rasa Lebih Tenang #Result Oh Result

Rasanya hari tu masa final dah rasa DOWN sangat-sangat.
Dengan masa yang tak cukup.
Dengan soalan yang susah.
Dengan carry mark yang tak tinggi.


Tapi atas kepercayaan bahawa DIA lebih berkuasa ala kulli hal.
Walaupun hati sangat berdebar-debar.
Rasa tak kuat nak tengok result.
Tapi bila kawan bagi semangat kata, insyaAllah OK.
Barulah buka.


Bila buka, benda pertama yang saya cari ialah : PASS.
Alhamdulillah.......!




Alhamdulillah. Itulah, berkat kuasa doa dan kuasa kepercayaan yang kuat dan berserah kepada DIA.
Rasa macam dah tak ada harapan.
Rasa macam, boleh ke nak lepas?


After all, there is a relief.
Selepas berusaha, berserah pada DIA.
Kan dah sedia maklum, DIA MAHA PEMURAH kan?
Subhanallah,
Thank You Allah...


Banyaknya Allah beri kita.
Banyaknya Allah tolong.
Tapi kita punya kasih kepada dia bagaimana?
Allah..
TERIMA KASIH SUDI BACA^^

13 comments:

starzieti said...

Tahniah. :)

FasiHaH SupiaN said...

@starzietiterima kasih :)

Kakzakie said...

Tahniah dik!!... cemerlang sungguh itulah bila dah berusaha dan berdoa. DIA maha mendengar...

Tumpang gembira kakak sebenarnya:)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

tahniah seha! weh lps ni blh perturunkn ilmu dmc dgn bf ko kt aku..ngehehe..

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

congrats :)

HeNRieTTa JoSe said...

Tahniah....

Ckin Kembaq said...

alhamdulillah.. ^_^

Tea said...

tahniahhhhh... itu usaha diri yg Allah berkati... syukur

kayna said...

Alhamdulillah... hehehe...da amek intermediate? Intermediate lagi mencabar

Solihin Zubir said...

Alhamdulillah.. Berkat doa usaha tawakkal..

tahniah2.. =)

p/s : cantik layout hijau.. buat sindri ke? nk tempah bleh? ;-p

H.J said...

sponsor : JPA..haha

sergeant keroro said...

congrats sekali lagi

Iffah Afeefah said...

Bgs la klo akk jnji lulus

nway pe y retis ny