Semalam vs Hari ni | fasihah.com


May 8, 2009

Semalam vs Hari ni

Apa beza semalam(07-05-2009) dengan hari ni(08-05-2009)?

Test kereta JPJ semalam dengan pegawai JPJ

Testing bawak kereta hari ini dengan mak kat sebelah

Dada berdebar-debar juga semalam masa bawak kereta

Cool & steady jer hari ni bawak kete walaupun mak kat sebelah agak bising

Hahahaha

Gembiranya semalam bila lulus ujian jalan raya dengan parking

Tak berapa nak seronok lah masa bawak kereta hari ni nak gi speedmart sebab aku baru bawak dalam 40lebih km/j mak aku dah bising..

Tapi agak kecewa semalam sebab pegawai JPJ tu,bukannya betul2 tengok aku bawak kete, masa ujian jalan raya,pegawai JPj tu sibuk gayut..tau2 dia main bagi je markah and main tanda jer ikut suka dia..nasib baik lulus..lau tak…..

Bangga kejap lah aku hari ni bila mak aku puji..
^pandai juga ko bawak kerete ye^

Yuhu……..


Sekian..

FasiHaH:blink blink,wiyu wiyu..yippi yippi!hehehe

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

4 comments:

asamboyz90 said...

aku kalau mak aku duk sebelah ker, belakang ker, mak aku cakap: biarlah mak yg bawak..
rasa macam nak patahkan lesen mandu tu jer....

.::FasiHaH::. said...

ahaa....macam tue ker...huhu..family aku sume pandang rendah je kat aku..asyik perli2 jep...hailaa...xkisahla..yg penting aku da dapat lesn aku!!huhuhu

::shopaholic-gurlz:: said...

hahaha...lwakz r citer hang jal...=p
assObru minnal iman...hik3...

yea! sy pn tmpg gmbire se'a da pass...
lpas ni ag rmai r yg ad lsen...
leh drift sme2...huhu=p

.::FasiHaH::. said...

pasni ley buat ex-samus spm 2007 drift..hehehe