Menghitung Hari | fasihah.com


May 27, 2009

Menghitung Hari

-taaruf week-cfs iium nilai-intake fOr session 2008/2009-
-me&halimah(ex-cfs)-

my batik suits(haha) & my scarf
spOnsOred by:cfs iium
(kOnOn2 je spOnsOr padahal bayar dah masa pendaftaran)
beg pun sama gak,ada lambang iium.ahaha

halimah dah pindah dah
~beliau hendak fly-fly Over the wOrld~
~terbang ke KANADA~

wahhh....


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


Sebenarnya....

gambar di atas tiada kena mengena sangat pun dengan pOst kali nie.

Cuma nak cerita,yang aku dah nak kena masuk belajar balik.
tempat belajar : cfs iium,nilai.
semester : 2009/2010 1
hari pendaftaran : ahad 31 mei 2009

ahaaa..tinggal 1 semester sahaja kat nilai,insyaAllah..apepun,kita bagi pulun kasi habis..

Gambar kat atas tu ada la jugak kena mengena dengan entri kali ini,kerana..
Gambar tu,taaruf week tahun lepas kan...
Time tue...
Akulah JUNIOR
Minggu ni,intake baru dah daftar masuk..

so NOW!!!!
nO lOnger JUNIOR

daaa

SENIOR!!

~ahha~

kejap je gembira jadi SENIOR..takde apa yang menyerOnOkkan pun kalau jadi SENIOr..sama je bagi aku,sebab aku cuma ada lagi 1sem je kat tempat tue..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

yang sebenarnya........

Aku nie tak prepare ape2 lagi nak daftar ahad nie..


Sungguhla...semangat tak kunjung tiba!

AdOyaiiii
MySpace


ape tak nye,kawan-kawan baru mula cuti,aku dah nak masuk belajar kembali

Ada sorang kawan tu,ajak g jj bukit tinggi pulak tu hari ahad nie..hari aku daftar masuk tu...hailaaa.sadis je rasanya.

Ni la aku,hai,bila cuti,sibuk lah nak belajar,tapi nanti bila dah belajar,sibuk nak cuti!hahaha hmm...lumrah lah tu kan,bila ada,kita tak mau hargainya,bila sudah tiada,baru sibuk-sibuk mau mencarinya..hehehe

aku bukan tak puas bercuti,tapi aku tak puas jumpa kawan-kawan,sebab baru dapat jumpa kawan-kawan kat samus hari tu.tu pun bukan semua ada,tapi dalam ramai-ramai kawan,entah2 aku yang paling susah nak bersua muka dengan kawan-kawan lain,sebabnya,cuti kita selalu tak sama..


tak pe la...ujian....[kena sabar nie tau seha!]
MySpace


kawan2 ramai yang belajar kat uitm,dOrang selalu usik aku macam nie

"tula...sapa suruh masuk uia..masuklah uitm sama-sama dengan kitOrang"

aku hanya bOleh tersenyum,aku tau mereka pun hanya bercanda gitu bha!

Rezeki masing2 kan..aku tak menyesal pun aku dapat uia..
be happy
MySpace


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

MySpace


aku tertanya-tanya..sudah kah aku bersedia mental dan fizikal???
aiwaaaa..ahaa..sOalan cepuemas!
aku rasa...sure lah!
belum!huhu


Tinggal lebih kurang 3hari je!
ape2 pun aku tak beli lagi, barang satu pun aku tak pack lagi!haiyaaa....


Mana pergi semangat???
Mane pergi semangat???


MySpace




hermmmmmm.......






MySpace


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


CHAIYOUK CHAIYOUk SEHA!!!!

ComMonlaa..yaa..lets wake up!!huhu
Mulakan hari baru!


Untuk kawan-kawan lain,teruskan perjuangan kita yang belum selesai!pastikan apa yang digenggam takkan terlepas ke genggaman orang lain!
kawan2 yang bercuti..selamat bercuti..
Contact2 key!!


STRIVE TOWARDS SUCCESS!!


FasiHaH:sedang menaikkan semangat dalam diri.

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

6 comments:

mike radcliffe said...

sape yg brani bg ko soalan mcm tuh mang nak kene nih!!!
ala tak kire la blaja mane kan....
same jer...
bukan kiter tak jumpe langsong pon kan..
huuhuhuhhu..
btw good luck untuk next sem...
kasi pulun naa...

chipsey said...

cayyok fasihah jgn xcayyok..walau kaki terase berat tuk melangkah namun ttp ku gagahi jua...hehe. Go 4 de nex level..kan da jd senior, show de spirit...adios sis

safiamira said...

hoho..
gud luck kak seha!!!!
lg 1 sem je kn...
chaiyok2!!!!

.::FasiHaH::. said...

to mike radcliffe> ahaaa..betul2..belajar kat mane2 pun,yang penting usaha kita untuk berjaya!ya..mari kita berjaya sama2!=D

to chipsey>yeah..lets make a huge amOunt Of spirit tO study!thanks chipsey!

to safiamira>betul2..insyaAllah tinggal 1sem je..dOakan yea..

asamboyz90 said...

oit, sorry arr perancangan berubah...
dah plan khamis, tp bebudaknya tak nak..
sorry...
anyway, good luck....

shahjiehan said...

selamat bercuti~ jgn lupa undi 227