Taare Zameen Par : A Must Watch Movie! | fasihah.com


March 8, 2012

Taare Zameen Par : A Must Watch Movie!

What a pity girl like me! Cerita punya best, baru hari ni tahu kewujudan citer ni. Kalau korang dah tengok, tak yah tengok! Tapi rasanya kalau dah pernah tengok pun mesti nak tengok lagi! Cerita ni memang terbaik. Pengajaran dia superb! 10stars! hehe


Tapi sebelum tengok, sedia tisu lah dulu. Soo true, EVERY CHILD IS SPECIAL. Cuma kita ni kadang-kadang ada yang too harsh with them. Too firm. This is a good story of family value and how to care for the children. Cerita ni ada rasa. Rasa yang sampai ke hati. Fuhh susah nak describe by words. Those who watch with full of his heart feeling will know the feel. hehe


Ingatkan cheq ja ketinggalan zaman, bila share kat facebook, ada juga yang tak pernah tengok lagi rupanya. So, meh-meh pakat tengok kat Youtube!





This movie reminds me of some memories in the past. I hope that boy will have a good care from his father, and I am really hope that girl have met her family.. By the way, special thanks to him for blog this movie.! :)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

4 comments:

Hafizin Jamil said...

haha..cita sadis ni..budak genius..

fRaMe+LenSeS said...

nadh penah tgk da cita ni. rasa nya ni cita industan kedua la y nadh rasa bgs tgk. selepas 3 idiot tu. :D

Tea said...

Tertengok kejap aritu tp skip sbb tak minat hindustan.

aimie amalina said...

waaaaaaaaaaa
cm best
bile nk tgk ni
hehehehe