#1st Day Internship | fasihah.com


January 14, 2013

#1st Day Internship

"Ask her to meet me."


dupdapdupdapdupdap. Bila supervisor panggil, hati sudah rasa gundah gulana. Belum manager yang panggil.huhu


Ada banyak sangat cerita, tapi mata ni dah tak larat sangat nak buka. Lain kali je lah? Summary hari ni, secara overall, dah mula jatuh cinta kat audit kot?




Secara keseluruhannya, cukuplah nampak smiley pena merah di planner tersebut. Baanyak sangat cerita nak kongsi, tapi tak boleh dah ni, tak larat. Kena tdo juga. Kerja memang penat kan? Sebagai anak yang dah dewasa ni, dulu kecik-kecik selalu sangat dah menyusahkan ibu ayah. Mereka yang berhempas pulas, bermandi peluh (kalau kerja bawah terik mentari,kalau dalam air cond tu idok lee), kita tahu meminta je kan? Allah... hargailah pengorbanan mereka..


as we growing up, don't forget that they are growing old.


Yang penting, cas positif daripada mula bangun tidur itu saaangat penting. Jangan bebani fikiran dengan perkataan stress dan masaalah. Masaalah tu sebenarnya kita yang cipta, kita yang membuatkan sesuatu tu jadi masaalah.


Nice experience of 1st day. Keep positive,correct our intention and SMILE!!




TERIMA KASIH SUDI BACA^^

3 comments:

Anonymous said...

first day tu banyak manisnya. keep up. takot nanti dah tgh2, tu banyak pulak masamnya. adat ber practical.. haha..

from anonymous lain. bukan yang suka bg ayat geli2 tu. kah3...

zila manaf said...

dulu sy praktikal dh kena buat kerja pntg nganga

zuzu said...

internship for audit?

Wahhh ohsem! :)