Tahniah AWAK! | fasihah.com


December 30, 2012

Tahniah AWAK!




Mula ditubuhkan pada 14 April 2012, diketuai oleh Saudara Khairudin Ahmad dan bersama-samanya 8 orang yang lain. Oh hoo, kawan-kawan saya memang hebat belake. Sebab tu masuk Metro hari ni. Tahniah sebab dah mengorak satu langkah lagi kehadapan. Moga Kmystrix lebih kukuh pada masa hadapan. Walaupun semua masih study lagi, tak bermakna business tak jalan kan? 


Orang Korea kata, DAEBAK DAEBAK DAEBAK!


*btw, lama menyepi, apehal update Kmystrix nie? huhu*

Bukan apa, sebenarnya mereka ni memang berbakat, hasil kerja tangan mereka pun terbaik! Kalau ada sesiapa nak tempah hadiah ke, buat logo khat ke, door gift ke bookmark ke design-design yang berkaitan dengan khat, boleh terus ke page mereka di http://www.facebook.com/KmystrixCaligraphy. Di page tersebut anda boleh melihat antara design yang mereka buat dan tempahan-tempahan yang mereka dah buat.


Meh, nak tunjuk satu dua yang boleh memikat hati :)






*angkat kening double jerk*


Tunggu ape lagi? Pi lah usha page mereka. KMYSTRIX :)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

2 comments:

Nurhafizah Shafri said...

finally :)... i miss your writing lah...hehhee ^_______^

Anonymous said...

lama benar awk tak update..rindu tau

-P.C.S-