Tudung Akel Bidang 50 & 60 | fasihah.com


April 9, 2013

Tudung Akel Bidang 50 & 60

[Updated Version. Boleh terus like FasFiz Collections untuk memilih tudung akel pilihan anda! :)]

Siapa peminat tudung akel? Ya, saya antara pemakai setia tudung akel. Sekarang tudung akel pun dah banyak pilihan warna yang cantik! Ada yang plain, ada yang dwitones, ada yang 3tones. Mainan warna nya pun sangat mengujakan bagi sesiapa yang melihatnya. Rasa seperti nak beli semua warna baru puas! huhu

Tudung Akel Bidang 50 Dwitones/ 2 tones

Di tempat saya belajar tidaklah susah sangat untuk dapatkan tudung Akel ni. Tapi bila di tempat lain, agak susah untuk mendapatkannya. Tambahan harganya juga mahal sedikit.


Kenapa saya suka tudung Akel? Sebab dia diperbuat daripada polyester 100%. Mudah dibentuk. Punyai banyak warna pilihan. Tidak jarang dan harga yang berpatutan!


Jadi, sesiapa yang berminat untuk melihat tudung akel bidang 50 yang 2 ton, boleh klik SINI
Dan yang berminat untuk melihat tudung akel bidang 60, boleh klik SINI


Terima kasih! :)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

14 comments:

Siti Safiyyah said...

takleh pun buka? :(

camne eh nak bentukkan tudung akel tu? ss pakai selalu nampak bulat. ce ajar ce ajar. tq ^^,

Cik Lia Lomi said...

tudung akel, suka tengok orang pakai tudung ni..tapi Lia belum pernah beli tudung macam ni lagi..

Cik Aqilah Wardah said...

hoho.. sy pon ade pakai tudung Akel sikit2.. best!! ^_^

Sunah Sakura said...

ala alang...takleh bukakk...angah nak tudung ni...angah suka jugak...kain dia lembut kan... :)

Nini Hartini said...

Seha, akak pun suka tudung akel hehe.. byk sgt tudung instant ala2 indone tu. x minat sgt. sampai akak rasa tudung akel dah asemakin x wujud.

tp mujur sgt skrg makin bertambah byk tdg akel + corak dan warna yg sgt menarik.

Ardini Humaira said...

lama dni tak pakai tudung empat segi. dok pakai tudung ekspress je hehe

farhana zainal said...

kak, macamane nak order tudung bidang 50 tu?

HARITH RAMLAN said...

bisnes woman..hehe :)

Noraim said...

saya suka pakai tudung akel ni. lembut aje ;)

ustazah nor said...

Kalau beli sepuluh helai brp? Boleh sms harga ke 0139838479

Nuha MIH said...

Kalo nak beli borong 20 helai/sekodi blh beli kat http://nuhaapparels.blogspot.com.
^_^

fiz nur said...

Nk akel pg kt fb nur_nice89@yahoo.com=)

erna said...

Saya juga peminat tdg akel..sejuk je pkai...ketika saya belajar dl pun ssh nak cri tdg akel..skrg senang dah kan?


http://erfaycollections.blogspot.com/2013/01/1st-akel-3-tone-bidang-50.html

LaDeeya Hijab said...

salam. mencari tudung akel bidang 50 dan 60 inci? jemput ziarah sini ye http://ladeeya-hijab.blogspot.com/2012/12/tudung-akel-2-tone-bidang-60.html
mungkin terdapat pilihan warna yang anda inginkan. terima kasih =)