Maaf-saya dah kembali | fasihah.com


March 31, 2009

Maaf-saya dah kembali

Assalamualaikum w.b.t

Salam juang,semOga sentiasa sihat dan bagus-bagus semuanya dan bOleh jadi juga kalau luar biasa bagusnya,agar hidup terus bagus-bagus sOkmO. *GOd willing*

Firstly,I want tO apOlOgize 'cOz,I 've deleted my blOg.
waa..kawan-kawan,sangat-sangat mOhOn ampun & maaf lah,aku enggak tau bagaimana fasih bOleh terdelete blOg aku tu! Kata Orang, the wOrld cOuld change in just 10 secOnds,apetah lagi manusia seperti aku ni kan. Baru dapat masalah sikit,dah nak lari dari semua. [aku ada masalah??ye ke?tak der lah...like hlOvate said-the rest is histOry!hehe]

Orang kata-hidup ni tak challenging kalau tak der masalah.
aku pun nak kata gak,bukan tak setuju dengan pendapat tu,tapi bagi aku plak..

aku kata-hidup ni memang tak kan sentiasa aman kerana hidup ini macam rOda,sekejap kat atas,sekejap kat bawah 'cOz hidup kita ni berputar macam rOda tue,bukan kita sentiasa di atas & Allah memang sentiasa menguji hamba-hamba nya yang beriman dengannya.

Aku sendiri as a slave Of the fOrgiver, student and at the same time,sebagai seOrang anak.

Sebagai seOrang hamba,aku sentiasa diuji OlehNYA lagi-lagi tang kesihatan aku.hmm..[mengeluh??jangan mengeluh!semua tu aku kena lah sabar dalam menghadapinya]

As a student-memang tOugh lah,feeling fatigue, hectic,stress dengan assignments,test,quiz,exam..memang macam-macam.numerOus things happen tO us as a student, At the same time, being a friend, sOmetimes, sangat-sangat menguji tahap kesabaran..[friendship punya pasal lah aku delete blOg aku yang dulu tu-the rest is histOry-malas nak ingat]

Bila cakap pasal student and learning ni,aku sangat-sangat bersyukur dan sangat-sangat lah dan nak mengucapkan ribuan terima kasih kepda semua yang selalu memberikan nasihat dan semangat untuk aku belajar. Alhamdulillah,result semester 2 aku ada imprOvement,tak sia-sia aku menyibukkan diri. walaupun,pada awalnya,aku tak cOnfident untuk dapat A bagi subject cOrecOuse,sebab aku dah buat mistake untuk subject akaun,tapi alhamdulillah,disebabkan semangat dOnt give up,aku bangkit dengan satu matlamat!hehe ayat macam pe je...(",)

oklah,cukup untuk permulaan. SemOga kawan-kawan terus berjaya dan luar biasa bagus!
wassalam.

Fasihah:baru sahaja lepas dOwnlOad lagu numata-raja jatuh cinta.haha
TERIMA KASIH SUDI BACA^^

4 comments:

mike radcliffe said...

mcm ner leh terdelete nih????
aiyaaaa.......

.::FasiHaH::. said...

hehehe...
sat g aku pOsting lah kenapa aku delete blOg yg dulu deh..

asamboyz90 said...

aku tak tahu pun ko wat blog baru...
anyway, blog lama leh dapat balik arr....

Anonymous said...

jgn mudah melatah orang kata.he3