Stanza Cinta Tv3 Episod 2 | Download Link | fasihah.com


July 4, 2011

Stanza Cinta Tv3 Episod 2 | Download Link

*sorry for the inconvenience. T___T so, here is new link. STANZA CINTA EPISOD 2

Assalamualaikum dan selamat malam untuk semua peminat Drama Stanza Cinta Tv3. Alhamdulillah, akhirnya, kita berpeluang menonton cerita Stanza Cinta Episod 2 ni kan? Sebab yang minggu lepas tak disiarkan.


Jadi buat penonton yang tidak berpeluang menonton Stanza Cinta tadi. Bolehlah download. :) 


Kalau nak download daripada Episod 1, Nak download lagu tema, boleh terus ke SINI.

Untuk membeli Novel Stanza Cinta secara online, boleh terus ke SINI. InsyaAllah urusan untuk mendapatkan online di sini lebih cepat kerana anda akan berurusan terus dengan penulis novel tersebut.

Stanza Cinta from here.

"cinta sejati tu tetap menerima walaupun kita disakiti, tetap mencintai walau dikhianati, dan tetap menunggu walau ditinggalkan…." -Iqlima adik kepada Irfan.

Demikian jawapan Iqlima selepas Irfan bertanyakan tentang True love. Ramai yang geram dengan watak Cik Ainon warden asrama tu kan? Macam itu punya rupa manusia pun ada kan? Gila kuasa barangkali. Kesian kat Amni..


Apapun, bila watak antara Umairah dengan Amni tu, rasa sebak di situ. Terasa luhurnya ukhuwwah sebuah persahabatan. Ikhlasnya persahabatan mereka. Hari ni, Irfan tak banyak keluar, dia sedang memikirkan tentang Amni. Masih mencari dirinya yang hilang.


Apapun, saya kecewa dengan cerita ni, sebab sekejap sangat! hehe Iklan je banyak pulak tu. Iklan yang comel macam Oreo tu ok lagi. hehe Lagi 1, pastikan anda yang menonton drama Stanza Cinta ni, dapatkan Novel Stanza Cinta tu. Sebab.. anda boleh menyelami lagi dengan lebih mendalam Cinta yang didambakan oleh seorang hamba bernama Amni Sorfina. :)
Walaupun tak banyak beza dengan jalan cerita novel, tak sabar nak tahu episod 3 minggu depan. Kenapa ye Amni dipanggil? Siap buat announcment lagi! Cik Ainon Cik Ainon, dahla pi jumpa bomoh. Khurafat tu semua. Bala-bala~ hehe


Apapun, yang tak tengok tadi, bolehlah tengok kat tonton, ataupun, download je. Ini dia. Episod 2-3 Julai


Kesusahan dan kesulitan laksana musim dingin yang basah, lembap serta tidak disukai insan. Tetapi...sesudah musim sejuk itulah tumbuhnya bunga-bunga yang harum dan buah-buahan yang subur. [Stanza Cinta]


Tq kepala bergetar. Share-share lah. ;)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

12 comments:

aimie amalina said...

heeee..pas ni kite suh deme boh iklan oreo je an...heee..stanza cinta bes, tap bce novel lag bes ase..hee =)

FasiHaH SupiaN said...

@aimie amalinabetul tu aimie, novel lagi best....

Mutiara Bernilai said...

best sgt ke?
xsempat tengok pon lagi..
tp derang2 ni salu buat pengganbaran kat utm kl kan?
asek penuh aje kat dewan ni..

aish!

d_LA said...

best ke cite ni??dla kalo start dr awal x tgk mmg mls la nk lyn..hehe

FasiHaH SupiaN said...

@Mutiara Bernilaialong, bacalah novel dia along..lagi best//lagi banyak yg disampaikan.....tu pun kalau along x bz...

FasiHaH SupiaN said...

@d_LAnovel dia best..cerita dia kejap sgt, xpuas.huhu

bersama kak Es said...

best ke?

sergeant keroro said...

hehe, memang best!!

tengok cerita dari awal mesti best XD

FasiHaH SupiaN said...

@bersama kak Esbest, lau baca novel dia lagi best.hehe

FasiHaH SupiaN said...

@sergeant kerorohehehehe

Sunah Sakura said...

angah tak tau nape, sampai tengah buku, part2 dia ceritakan tentang taufiq, akak rasa meluat dan skip..oh maiii... -_-"

FasiHaH SupiaN said...

@Sunah Sakurahuhuhu walapun irfan tu macam tak bape baik pd awalnya, entah, sy pun suka irfan lagi dr taufiq.huarggggg