Nora Elena Episod 22 | Download Link | Yvonne Gila! | fasihah.com


June 14, 2011

Nora Elena Episod 22 | Download Link | Yvonne Gila!

Salam pembaca tegar kisah Nora Elena di blog ini. hehe Apapun nah download link Nora Elena Episod 22. Kalau yang baru berminat dengan cerita Nora Elena ni, nak tengok daripada 1st episode, boleh klik sini untuk download daripada mula. Bagi mereka yang mahu mencari dan mendownload kesemua lagu dalam cerita ini boleh ke Lagu-lagu Dalam Drama Nora Elena. Untuk mengetahui bioadata Siti Saleha yang memegang watak Nora Elena pula boleh klik biodata. Juga, untuk mengetahui sinopsis minggu terakir Nora Elena, pergi ke sini.


Sebelum memulakan review. Aku tertarik dengan 1 komen di fanpage oleh Riyan. Meh baca. Bengang sungguh dengan Yvonne nampak gayanya.
kalau laa aku nie atromen,aku nak gie fire yvone~~bior padan muke dia..xpun,aku jadi masked rider,leh bagi rider kick khas utk yvone..xpun,jadi goku..leh bagi kamehameha..xpun,aku jadi..sape lagi eh?ha!aku jadi boboiboy!aku akan guna kuasa tiga dan hancurkan yvone!hahahaha!nanti laa ko yvone..nanti aku jadi super saiya!!aku bagi kame hame ha!!!!!kebabo0m!!!hancuss yvone..lenyap sudaa..padan muke!!!b0o0o0o~~!!!yvone gila!hahahahaha..aish..x puas ati aku..kena cakap,"yvone gila" depan yvone sndiri baru aku rase puas ati..aish!!fedup2 xleh ckp gtuh..xpe2..nnti aku buat lam alam khayalan ke,komik ke,novel sndri ke,aku nk ckp "yvone gila" byk2 kali..baru puas ati..aishh..tolong!!!cepat vacuum yvone dari dunia nie,pastu suh sape2 buang dia kt marikh ke..xpun,buang dia ke galaksi lain pun xpe..hahaha!skali lagi,"yvone gila!!"..><

Review Nora Elena Episod 22



Macam biasa, gambar tu, dari fanpage. hehe Tapi komen kat atas tu. hehe nampak benar dia marah ngan Yvonne. Agaklah...Yvonne agak gila lah untuk episod hari ni. Dan memang sangat gila. hehehe Ok apapun, untuk permulaannya, Nora meminta maaf kat Amir sebab dia dah buat salah kat Amir. Then, Amir hantar Nora balik. Balik rumah Adila ye bukan Seth. Sian Seth. hehe Ok, tapi apa yang menariknya, Seth mengekori kereta Amir.


Ahh, ini macam nak cerita balik je. Dah-dah. Aku nak review ikut suka hati tangan aku yang taip ni. huhu Anda rasa episod hari ni best tak? Hari ni episod yang membengangkan kan? Semua menyinga je dengan Yvonne. Aku pun. Dah tak cool dah. hehe Yelah, Yvonne memang gila. Kesian dia. Siap pasang spy nak pantau Nora. Nak jatuhkan rumah tangga orang. Nak meruntuhkan masjid orang. Fuhh, ingat bagus ke?


Apa yang menarik hari ini? Aku paling suka part last sekali. Nora jumpa apa ya? Haaaaaa Jeng jeng jeng, korang rasa, korang rasa?? Ingat tak masa Nora balik rumah, Kak Pah bagi lipstik? Fuhh Yvonne sengaja lah simbah minyak. hehe


Ok, part paling..entah. Yup, Nilawati tu kan? Isteri Karim rite? Kena pukul teruk. Adila call Nora, then Nora pergi dengan Amir. Seth pun ikut kat belakang. Ni kita panggil part cemburu buta ye kawan-kawan. hehe Boleh pulak kete Amir wat hal? Pastu Seth datang, bukak pintu then nak tumbuk Amir. Apa daa Seth. haa ni part kelakar, dah tau Amir polis nak cuba tumbuk dia buat apa. hehe Then polis semua pergi jumpa Nilawati. Ahh aku tak berminat dengan part ni. Jahat tak aku?hehe


Nasib baik missunderstanding tu selesai dengan aman. Amir pun explain tentang gambar yang Yvonne hantar. Hurm, Yvonne Yvonne.. Boyfriend baru lah sangat. Kesian betul aku tengok Yvonne nie.


Ha, aku tahu part yang paling best. Bila mak ayah Nora nak datang! haha Padan muka Nora kena balik. Seth baik punya, pi beritahu yang Nora pregnant. Aku suka bila Seth kata 'Abang cuma beritahu Nora pregnant, tak suruh pun mak abah datang'. hihi Seth suka lah.


Ntah, macam tak banyak je nak review. Apapun, Nora masih tak maafkan Seth ye? Kesian Seth. Nora tak nak bagi peluang langsung. Tapikan, kalau ikut logik kan, ada ke orang nak kahwin dengan perempuan yang dirogol? Hmm wondering... Hanya lelaki yang betul-betul rasa tanggungjawab je akan kahwini dia. So, Seth ni bertanggungjawab ke? hehehe


Aku rasa aku tahulah Nora nampak apa. Kesian Seth, jadi mangsa keadaan. Semua Yvonne punya pasal. Nora pun jelesss sebenarnya. Siapa setuju? angkat kaki! hehe Ok, tak pa, kita tunggu esok, apa agaknya yang Nora nampak kat kete Seth. hehe Babak morning sickness semua tu, tak perlu lah nak cerita kan. hehe Ok, jumpa esok! ;)

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

6 comments:

Budak Botak said...

He3, yang komen tu semua benda dia nak jadi...

Entry terbaru -> Porn Saloon - Nama Saloon Paling Lucah Kat Malaysia... (",)

FasiHaH SupiaN said...

@Budak Botaklawak tul baca komen tu....

Ardini Humaira said...

sian seth kan.. tu la jangan percaya sangat kat orang. ni dia percaya 100% kat yvone :)

Aziela said...

Alaa...seth tu pun satu. Dah tau dah ada bini...yg dia layankan gak si Yvone tu naper? Dia sendiri pun merelakan kena urut2 dgn Yvone kan. Kak Pah pun meluat tgk. Tapii, part kat rumah Nila tu, sweet tau sebenarnya. Masa Khairul tu angkat tgn mcm nak blasah Nora, Nora kelam kabut lari berlindung belakang Seth. Siap pegang2 Seth lagi. Seth pun baik punya cover Nora. Pendapat akak la, Nora tu memang la trauma. Dia nyampah jer...tapi nak benci apa pun..org yang rogol dan jadi suami pun orang yang sama. Dah ngaku pun. Bukan Seth binatang..cuma hilang pertimbangan masa tu. Nora jeles kat Yvonne menandakan dia sangat sayangkan Seth kan...hehehehhe. Sukaa....

FasiHaH SupiaN said...

@Ardini Humairahahaha biasalah tu kak dini.....

FasiHaH SupiaN said...

@Aziela kak Aziela! bunyi macam bengang sungguh je...nampak macam peminat setia je...hehehehehe