Nora Elena Episod 21 | Download Link | Minggu Akhir | fasihah.com


June 14, 2011

Nora Elena Episod 21 | Download Link | Minggu Akhir

Assalamualaikum budiman dan budiwanita sekalian! Apapun nah download link Nora Elena Episod 21. Kalau yang baru berminat dengan cerita Nora Elena ni, nak tengok daripada 1st episode, boleh klik sini untuk download daripada mula. Bagi mereka yang mahu mencari dan mendownload kesemua lagu dalam cerita ini boleh ke Lagu-lagu Dalam Drama Nora Elena. Untuk mengetahui bioadata Siti Saleha yang memegang watak Nora Elena pula boleh klik biodata. Juga, untuk mengetahui sinopsis minggu terakir Nora Elena, pergi ke sini.



Gambar aku ciplak kat fan page lah. Ape lagi. Tak rajin nak print screen.hehe Fuhh, berasap-asap fanpage. Semua bengang, benci, meluat, menyampah kat Yvonne ye? Ada yang nak tampar lelaju bagai. Tahniah kat Wan Sharmila, eh betul ke nama pelakon ni? Kiranya dia telah berjaya melakonkan watak Yvonne dengan jayanya. Kalau tak, korang tak lah rasa nak sepak semua kan? hehe


Review Nora Elena Episod 21

Malas nak cerita banyak. Minggu akhir ni akan ada banyak konflik kalau mengikut jalan penceritaan daripada novel. Jadi tak banyak sangat lah nak review. Biasalah, kehidupan berumah tangga, bahkan lidah lagikan tergigit, inikan pula suami isteri. Bijak gak aku guna bahasa melayu eh?


Akhirnya, kebenaran terbukti! Seth mengaku dia adalah perogol yang dicari-cari selama ini. Aku suka lah tengok Aaron mengaku, hehe macam budak kecik. Kalau budak kecik nak mengaku salah kan lebih kurang gitu nadanya. Kehidupan Seth dan Nora tiada lagi bahagia. Tiada lagi bunga. Malahan, Nora meminta cerai daripada Seth. 'Dalam tempoh 9 bulan, kita jumpa di mahkamah syariah' kata Nora kepada Seth selepas sesi soal jawab tentang masa lalu yang hitam.


Part yang paling aku suka. Teka part mana? Aku of koz suka part Yvonne kena marah dengan Seth masa dalam office tu. Haha What to say? Padan Muka kau Yvonne! Pergi kacau orang tengah serabut buat apa? Lepas tu pergi nangis kat pantry. Malik tanya, dia pun mengadu. alalala sedihnya. 'Wife Seth tu ingat I nak rampas Seth dari dia'. Wekk, terbalik punya statement. Nasib baik Malik tu waras. Aku kadang-kadang suka gak tengok Malik ni. hehe Yvonne bengang dan kata, 'blah ko! blah!'. Dan dia call siapa pulak tu?? Macam orang upahan yang hari tu je kan? Dia nak buat apa? Suspen juga ya?


Apa yang tak best hari ni? Entah, tak best sangat dah time kemuncak ni. Tapi tetap best sebab Seth memang caring gila kan Nora pregnant kan? Kalau ikut dalam novel Seth memang caring gila. Walaupun Nora tak terima dia, tapi Seth tetap buat baik dengan Nora. Part yang best episod last kutt? hehehe


Apa lagi yang tak best? Nora pi duduk rumah Adila kan? Lepas tu, Nora rasa bersalah dengan Amir dan nak jumpa Amir. Lagi 1, Yvonne ni memang mulut dia...kencang! Suka apa tu tuang minyak kat Seth, makin membara-bara lah Seth. Sibuk nak urut-urut Seth. Mana orang tak rasa nak tampar je kan?


Tapi aku paling suka part Kak Pah datang bawak air. Padan muka Yvonne. Menyinga kau! hehe Tengok je lah, esok macam mana pulak ceritanya kan? Masihkah ada bahagia buat Nora dan Seth? Nantikan ;)

p/s: video episod 21 sangkut pd 19.32, boleh drag hgga 19.40, utk sambung tgk.. file baru on de way..mgkn pukul 11-12 mlm ni...maaf ye..

TERIMA KASIH SUDI BACA^^

8 comments:

Izamir Ridzwan said...

rantai tuh lawa kot..

FasiHaH SupiaN said...

@Izamir Ridzwantahu xpaa IR

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

nengok bedio kat sini

bersama kak Es said...

download lebih baik kalau siaran langsung, time maghrib tu.

FasiHaH SupiaN said...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.obedio tu ape bro??

FasiHaH SupiaN said...

@bersama kak Es betul tu kak es, kenapalah siarkan waktu maghrib....

Green Apple said...

ye la.. kebnykan drama best masa maghrib...

::blog anak jawer:: said...

dah nak habis ke...1 episod pun AJ tak pernah tgk....adoi...

-Yok mampir diluk = skeleton chicken a.k.a. rangka ayam....